We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Phineas FHS 

Just Wimphof x STER IBOP D-OC WFFS-vrij v. Krack C x KEUR PREFERENT PRESTATIE v. Wisconsin

Fin is een mooi gebouwd hengstveulen wat nu al met veel souplesse, balans en kracht beweegt. Met zijn aansprekende front pakt hij iedereen in. Dit kwaliteitsvolle veulen is een nakomeling van de hengst Just Wimphof. Deze schitterende hengst heeft geen uitleg meer nodig. Zeker niet met als vader De Niro die zichzelf de nummer 1 van de (dressuur)wereld mag noemen.

De volle broer van Phineas (Oscar de la Rente FHS - 2019) is tevens op locatie aanwezig. De match tussen moeder Vloriaantje en Just Wimphof laat zien dat de combinatie tussen kwaliteit en een fijn karakter zeker nog mogelijk is. Beide hengsten zijn enorm aanhankelijk en sociaal naar zowel mens als dier.
 
Moeder Vloriaantje is een STER, D-OC WFFS-vrije, IBOP merrie. Zij heeft al meerdere prachtige nakomelingen gegeven die het goed doen op de keuring en in de sport. Haar oudste nakomelingen zijn geklasseerd Z2-ZZ-licht. Vloor is een directe nakomeling van Floriaantje, merrielijn 71 fokfamilie 40.

Voor serieuze interesse app of bel gerust voor meer informatie 0620740481

Stamboom

Vader Just Wimphof
Vader van vader De Niro
v.v.v. Donnerhall
m.v.v. Alicante
Moeder van vader Rastede
STB ELITE SPORT IBOP PROK
v.m.v. Riccione
m.m.v. Sabriena
Moeder Vloriaantje
STB STER IBOP D-OC WFFS-vrij
Vader van moeder Krack C
v.v.m. Flemmingh
STB PREFERENT
m.v.m. Gicara ll
STB KEUR PREFERENT PRESTATIE
Moeder van moeder Floriaantje
STB KEUR PREFERENT PRESTATIE D-OC
v.m.m. Wisconsin
m.m.m. Welkom
STB PREFERENT