We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in mijn hart verkoop ik mijn lieve merrie Jillz. Door een rugblessure kan ik zelf helaas niet meer rijden. Ik heb Jillz nog een tijdje laten staan in de hoop dat het nog goed zou komen, maar dat is helaas niet het geval. Jillz is een energiek paard en te jong om al met pensioen te gaan. Ik hoop dan ook dat iemand anders veel plezier van haar zal hebben.

Door mijn blessure is Jillz het afgelopen jaar maar beperkt gereden. Afgelopen winter is ze getraind door iemand anders maar ze staat nu al een tijdje stil. Ze is goed zadelmak maar zal dus wel even opnieuw opgepakt moeten worden. Door haar leeftijd (Jillz wordt 6 jaar in mei) en het feit dat ze al even stil staat, is ze dus niet geschikt voor een beginner.

Afgelopen winter is ze ook een paar keer mee op de trailer geweest, maar dit vind ze nog wel spannend. Jillz is zowel klinisch als röntgen gekeurd. Opnieuw keuren mag, kosten koper. 

Voor iemand die tijd en moeite in haar wil stoppen, is Jillz echt een maatje voor het leven. Ze is heel aanhankelijk en kent geen merriegedrag. Ze houdt van aandacht en gaat dan ook alleen weg naar een heel goed huisje. 

Stamboom

Vader Rousseau
Vader van vader Ferro
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Zsuzsa
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Fame
Vader van moeder Dancier
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Wanessa
v.m.m.
m.m.m.