We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Luize v/d Kwikaard ("Louise")
Louise is een knappe, donkerbruine merrie geboren in 2011 en ongeveer 168cm groot. Beheerst een goede basis dressuur (L-niveau), maar heeft hier wel een kordate ruiter in nodig. 
Deze merrie is super in het bos, alleen en in groep. Kan zo met vrije teugel het bos in. Heeft enkele keren langs de baan gelopen en ook dit doet ze super. 
Maakt ook klein sprongetje, maar hier blinkt ze niet in uit.
Louise is een sociale merrie en staat liefst van al tussen soortgenootjes op de wei, staat momenteel bij ons dagelijks enkele uren buiten, maar in de zomer staat ze 24/7 buiten. Ze is dus beide gewend. 
Ze staat bij ons zonder ijzers, is braaf bij de hoefsmid, laadt makkelijk op een B-camion en kent de trailer. Louise is in orde met al de vaccins en ontworming.
Bij ons geboren en opgeleid, dus haar volledige geschiedenis is gekend. Super braaf, lief paard MAAR, met veel bloed --> consequente en correcte ruiter nodig. Kan bij de juiste ruiter dressuurmatig heel veel worden uitgehaald, maar zou even gelukkig zijn bij een recreatieve ruiter.

Niet gekeurd, keuren mag kosten koper. 
Normale prijsklasse.
Twijfel niet ons te contacteren voor meer info/vragen. 

Stamboom

Vader Whahid
Vader van vader Worldly I
v.v.v. Weltmeyer
m.v.v. Boleisa
Moeder van vader A Jungle Princess
v.m.v. A Jungle Prince
m.m.v. Devita
Moeder Wunder
Vader van moeder Sir Lui
v.v.m. Silvio I
m.v.m. Egotistin
Moeder van moeder Irona
v.m.m. Concorde
m.m.m. Erona