We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Via instagram post ik alle paarden die te koop staan. Volg me: de_paardenjuf
Doorlopend leuke Lusitano paarden te koop, van 0-11 jaar. Er staan > 90 paarden op de fokkerij in Noord-Portugal, app mij als je iets zoekt maar dat hier niet vindt. Alle paarden hebben vol APSL papier en zijn dus geregistreerd in het stamboek!

Ondulada 2,5 jarige VALK merrie. Scherp geprijsd omdat deze dame een e-pony blijft! Een echte eyecather! Ze is nieuwsgierig, heel mensgericht, dol op knuffelen, dapper, leergierig. Ik verwacht dat ze super makkelijk zal zijn om te beleren. Vader is Niassa en moeder Graciosa. De verwachte stokmaat is 1.55m met 7 jaar.

Palamino merrie Jolie. UNIEKE KANS goedgekeurde en bewezen fokmerrie van 6 jaar en 1.60m hoog, die ook correct basis gereden is! Jolie geeft vaak valk veulens (afhankelijk van de hengst natuurlijk). Momenteel drachtig van super hengst Enviado (Alter Real). Enviado is een moderne Lusitano (1.67m) meet veel ruimte, en afdruk in zijn gangen.
 
VEULENS 2020
3 super getalenteerde, grote bruine merrieveulens van Enviado en 1 valk hengstveulen van Niassa.


ONIX 2,5 jarige VALK hengst
Vader Niassa ( zeer sterke en functionele hengst, opgeleid t/m GP). Prijs en info op aanvraag.

Schoolmaster EÓLO
Eólo een 11 jarige super stoere maar kalme hengst van 1.62m. Hij is zeer intelligent en braaf bij een gevorderde ruiter. Hij kent de oefeningen t/m piaffe en leert passage. Tevens heel geschikt voor working equitation. Eólo is een plaatje om te zien en heeft een hart van goud. Hij houdt er van om voor je te werken moet ook wel dagelijks wat te doen hebben. Hij is dol op aandacht en is niet onder de indruk van zijn omgeving. Eólo heeft ook showervaring en gaat goed mee in een groep op buitenrit. Hij heeft hele comfortabele gangen. Afstamming vader Ladino, vader van de moeder Ripado. 

ORTEGA 2,5-jarige sociale lichtbruine merrie
Super sociale en dappere merrie en zeer correct gebouwde merrie. Deze dame is prachtig lichtbruin met een mooie aalstreep. Haar bewegingen zijn heel correct, video aanwezig. In de opfok komt Ortega als eerste naar je toe gelopen terwijl de rest blijft staan eten. Ze is kalm, niet onder de indruk van nieuwe ervaringen, nieuwsgierig en super mensgericht. Vader is onze dekhengst Tojo en moeder Xemia. Ortega wordt naar verwachting 1.58m -1.60m en is nu al heel barok gebouwd. Leuk als allround familie paard. 

Matriz 4-jarige zwarte merrie
Lieve, super brave 4 jarige merrie die correct basis is ingereden en klaar is voor een eerste eigen eigenaar. Loopt bij ons nu 3 keer per week een rustige manege les (30min) en is ook met beginnende ruiters erg braaf. Ook al eens op buitenrit geweest in een groep en kan een sprong maken onder de man. Vader Tojo, moeder Ginja. Matriz gaat nog groeien in de hoogte en breedte. Meet nu 1.57m.

Petulia bruine 1,5 jarige merrie
Volle zus van Ortega (Tojo x Xemia) en met flexibele gangen en draaft als een balletdanser door de paddock. Verwachte schofthoogte1.58m -1.60m, video aanwezig. 

Onaga 2,5 jarige bruine merrie
Onaga is van onze jonge merries degene met de meest spectaculaire gangen. Vader Niassa, moeder Aquina van de bekende Latino. Onaga wordt rond de 1.60m. Zeer leuk sportpaardje en ook geschikt als toekomstige fokmerrie.

Plutarco 1,5-jarige GROTE vliegenschimmel hengst
Plutaro is zoon van Tojo (GP) en Tricana (Veiga bloedlijn) van Mondego en wordt naar verwachting 1.68m met 7 jaar. Plutaro is nu zwart maar wordt heel laat (vliegen)schimmel.

UNIEKE KANS 7 BEWEZEN FOKMERRIES TE KOOP! Stuur mij een PB voor video's. 

Verder doorlopend veulens, jaarlingen en tweejarigen te koop. Voornamelijk valk, zwart, bruin en vos. Zowel merrie's als hengsten. Alle hengsten kunnen uiteraard geruind worden. Paarden kunnen net zo lang in training blijven tot dat zij het gewenste niveau hebben. Ik help je met transport, keuren en overzetten van eigenaarschap. Wil je de fokkerij bezoeken, altijd welkom! 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.