We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Kleine hartendief en prachtig Oldenburger hengstveulen (15.03.2020) van Fürst Wilhelm / Dr. Jackson / Ron Rubin met alle mogelijkheden voor dressuur en fokkerij, veelzijdigheid en fokkerij
Een om verliefd op te worden! Mooie toplijn, veel swing, uniformiteit en tact in de bewegingen kenmerken hem al. De jongeman heeft alles wat hij zich maar kan wensen in een toekomstige fokkerij- en sportcarrière: hengstvezels met uitstekende kwaliteit en het allerbeste karakter. Zeer vertrouwend en mensgebonden, maar toch wakker en brutaal genoeg om op te fleuren. Ideaal voor amateursport, omdat het erg mensgebonden en uitgebalanceerd is.
Op de video 5 dagen oud
Door zijn mooie toplijn, beste beweging en uitstekende afstamming is hij voorbestemd voor de grote hengst en als toekomstige hengst. uit de internationale toplijn: Cadarina lijnhengsten zoals. Libanon, Monarch, Caracas, topverervers Donatelli I en II (Schockemöhle) Dorano, Placido, Lanthanid (Denemarken), Dobrock, Picadilly (Hannover) Daimler, Grandus ... en ook het Olympisch paard Prestige (Franke Sloothaak) en talloze zeer succesvolle dressuurpaarden.

Vader Fürst Wilhelm is dressuur met 139 punten in de Duitse topgroep in de FN fokwaardeschatting. In 2016 kreeg hij de titel "Elitehengst" voor zijn erfenis in Mecklenburg. Vanwege zijn uitstekende succes en zijn erfenis werd hij in 2017 door de Vereniging Oldenburg bekroond met de VTV Dressuurhengst van het Jaar.
Grootvader Dr. Jackson behoorde 11 jaar tot de top 1% van de FN-fokwaardeschatting en stond bekend als een berijdbare stier met talloze internationaal succesvolle paarden. .
Ron Rubin, komt uit een van de beste dressuurlijnen (Finse lijn) en zijn moeder is de volle zus van de legendarische Don Schufro.
Diamond Hit succesvol tot Olympische nominatie en Rohdiamant / Lisa Wilcox als hengst van de dressuurpaardenfokkerij, maak deze stamboom een hoogtepunt voor dressuurruiters en fokkers

Zijn bloed is dus waarschijnlijk een van de belangrijkste voor een fokkerijcarrière. 2 x getekend op ruwe diamant en 2x op schoppenkrik en volle zus van Don Schufro en Don Schufro zelf maken van zijn stamboom een heel bijzonder hoogtepunt.

Toekomstig juweel waar alle kweekpaden open staan

Prijsklasse 10.000 - 15.000 euro bevindt zich in Duitsland / Dresden op www.quadriga-pferdehaltung.de.

Stamboom

Vader Fürst Wilhelm
Vader van vader Fürst Heinrich
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Mona
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Dream Girl
Vader van moeder Dr. Jackson
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Romee
v.m.m.
m.m.m.