We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Qiturah is een 11jarige merrie van Status Quo x Quattro B. 

De merrie is in 2009 in onze stallen geboren en werd op haar 3jaar zadelmak gemaakt. In dit jaar legde zij ook haar merrietesten af voor het Oldenburger stamboek. Dit met groot succes, want ze behaalde hier het hoogst mogelijke predikaat: Staatspremie. 

Nadien hebben wij haar enkele jaren ingezet in onze fokkerij. Haar veulens waren steeds goed bewegende en elegante paarden met een fijn karakter. Op 8jarige leeftijd hebben we besloten om haar opnieuw in de sport in te zetten. Met haar huidige amazone, die haar slechts sinds januari 2019 onder het zadel heeft, loopt de merrie succesvol L1. Aangezien ze ondertussen ook alle oefeningen kent voor L2 is ze in principe ook klaar om de overstap te maken naar dit niveau. Qiturah is een hele mooie, leergierige en betrouwbare merrie die eveneens nog veel potentieel vertoont om verder te groeien. De merrie is heeft geen stalgebreken en is braaf op verplaatsing en bij de smid. 

Stamboom

Vader Status Quo
Vader van vader Stedinger
v.v.v. Sandro Hit
m.v.v. Bold-fantasy
Moeder van vader Tiara
v.m.v. Quatto B
m.m.v. Lady madonna I.B.
Moeder Quinta
Vader van moeder Quattro B
v.v.m. Credo de Paulstra
m.v.m. Une Americane
Moeder van moeder Vanessa
v.m.m. Volkorn xx
m.m.m. Stella II