We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
super spring D poney Chak Kersidal, 143 cm, 8 jaar (2012)
Chak Kersidal is een performing spring poney zonder limite. Hij kan gewoon door een kind van 9/10 jaar makkelijk bereden worden en een parcours springen. Chak houdt van springen en respecteert de hindernissen. Voor een ruitertje die ambitie heeft omdat Chak op natuurlijke wijze het FEI niveau heeft.
Chak heeft prachtige papieren de vader een welsh C poney Paolik Kersidal die vele zeer goede spring ponies heeft geproduceerd. Zijn moeder een frans paard "Nuit d'Eclair" waarvan de vader Diamant de Semilly ik U niet meer hoef te presenteren. Deze combinatie heeft aan Chak buitengewone spring capaciteiten gegeven. Chak houdt ook niet van balkjes aanraken. Op dit moment performed hij met een ruitertje van 11 in 120 cm omdat hij net 8 jaar is.  Hij springt met gemak naar het FEI niveau door, wat heet 130/135 cm. Chak is bovendien koud in zijn hoofd voor een hengst en werkt allerdaags met merries en kan ook met ze reisen. Chak heeft veel positieve energie, is snel, soepel en wendbaar: dit zijn kwaliteiten om een parcours de winnen. Chak kijkt naar niets en springt alles.

Stamboom

Vader Paolik
Kersidal
Vader van vader Utopiste
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Gunthwaite
Sunkissed
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Nuit
d'Eclair
Vader van moeder DIamant
De Semilly
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Joyeuse
Du Roc
v.m.m.
m.m.m.