We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Chak Kersidal, met D Springponey, 143 cm, 8 jaar. Toekomstige FEI Poney. Chak houdt van springen en heeft veel respect voor de hindernissen. Momenteel nog op 120 cm niveau omdat Chak nog jong is. Thuis sprong hij net 135 cm. Hij is ongelooflijk koel in het hoofd met een zeer groot springvermogen.
n Kruising tussen een Welsh Poney Paolik Kersidal en een paard Nuit d'Eclair van Diamant de Semilly. Chak kan gemakkelijk worden geadviseerd door een kind van 9/10 jaar oud. We hebben ook andere sportpony's voor dressuur, springen en eventing.

Chak Kersidal, D Springponey met zeer groot springvermogen, 143 cm, 8 jaar. Chak is een toekomstige FEI Poney. Momenteel doet hij wedstrijden van 120 cm en thuis springt hij maar 135 cm. Omdat hij nog jong is, hebben we de tijd genomen. Chak kan gemakkelijk worden geadviseerd door een kind van 9/10 jaar. we hebben andere getalenteerde pony's in de 3 disciplines.
Marine Colmant de trainer is bekend in Frankrijk en had 4 ruiters in Fr-teams. Voor een ambitieuze rijder die de top wil. Video op aanvraag.

Stamboom

Vader Paolik
KERSIDAL
Vader van vader Utopiste
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Gunthwaite
SUNKISSED
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Nuit
D’ECLAIR
Vader van moeder Diamant
DE SEMILLY
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Joyeuse
DU ROC
v.m.m.
m.m.m.