We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden: Phacelia T&G 
Desperado N.O.P. x Glock's Johnson N.O.P. x Contango  x Ferro. Phacelia komt uit dezelfde moederlijn als Forty en Alcazar onder Katherine Bateson-Chandler. Ze is geboren op 9 mei 2020. Ze is een super lief en aanhankelijk merrie veulen, dat van niets bang is. Ze kan galopperen als de beste !! Draaft met veel knie actie en stapt ruim. Kortom ze heeft alles aan boord heeft om het ver te brengen in zowel de sport, als de fokkerij. 

Desperado 
Met Emmelie Scholtens is hij actief op het allerhoogste niveau, de Internationale Grand Prix en maakt ook hij deel uit van het Nationaal Olympisch Kader. Als jong paard was Desperado N.O.P. al erg succesvol onder het zadel van Emmelie, zo heeft hij meerdere jaren deelgenomen aan het Wereldkampioenschap voor Jonge Dresuuurpaarden en is hij tweevoudig winnaar van de Pavo Cup. Ook won Desperado N.O.P. drie jaar op rij de finale van de Hengstencompetitie. Emmelie over Desperado N.O.P.: "Als er één paard een 10 voor zijn karakter heeft, dan is dat Dessie wel. Hij is ontzettend vriendelijk in het werk en in de omgang, een zeer compleet paard met nog steeds veel potentie in het zwaarste werk!"

Kaylina (5 jr.)
Moeder Baulina (keur IBOP(drs) pref). Kaylina is zeer werkwillig en meet 1.69m. Als 3 jarige werd ze 2de op het BK (dr.) in Luik met 9's voor de galop onderdelen. Als 4 jarige nam ze deel aan de yongster- en silvercup (spr.) waar ze elke keer foutloos sprong. Kaylina is opnieuw gedekt van Glamourdale.

Video's via whatsapp.
Voor meer informatie kan u me altijd bereiken op +32 489 565 949.

Stamboom

Vader Desperado N.O.P.
Grand Prix dr.
Vader van vader Vivaldi
PSG/Inter I
v.v.v. Krack C
Grand Prix dr.
m.v.v. Renate-utopia
pref prest ster
Moeder van vader Sarita
Elite D-OC pref prest
v.m.v. Havidoff
Grand Prix dr.
m.m.v. Nikita
ster
Moeder Kaylina
Vader van moeder Glock's Johnson N.O.P.
Grand Prix dr.
v.v.m. Jazz
Grand Prix dr.
m.v.m. Roxane
Elite D-OC pref sport(dr) prest
Moeder van moeder Baulina
keur IBOP(drs) pref
v.m.m. Contango
Grand Prix dr.
m.m.m. Polina
prest keur