We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Perfect Stranger
Zeer interessant gefokt hengstveulen van Just Wimphof uit de bekende Cara stam. Zijn vader Just Wimphof behoeft weinig uitleg. Hij was succesvol tijdens de diverse hengsten competities en tijdens het WK jonge dressuur paarden. Zijn moeder is de Elite, ibop, sport NMK merrie Santa Cara C (Cocktail x Ulrich). Zelf actief geweest in de sport tot Z2 niveau.
In de moederlijn vinden we onder meer de Kwpn goedgekeurde hengsten Kalief en Monaco, maar ook de meest bekende hengst uit de Cara stam: Topvererver en stempelhengst Krack C. In menig paarden pedigree komt hij voor. Vader van 10 Kwpn goedgekeurde hengsten (waar onder Vivaldi en United).  Onder Anky van Grunsven was hij zeer succesvol met meerdere GP overwinningen met als hoogtepunt de Wereldruiterspelen waar zij de beste Nederlandse combinatie werden. En deze tophengst zit niet zomaar ergens in de moederlijn van Santa Cara C, zij is de zus van Gicara 2, de moeder van Krack C. Zodoende hebben Krack C en Perfect Stranger dezelfde grootmoeder, de preferente prestatiemerrie Baccara. Grootmoeder van maar liefst 3 internationale gp paarden, 1 internationaal YR paard en diverse lichte tour en zz paarden. Sportpaarden te over in de Cara stam via grootmoeder Baccara die zich bewezen heeft als een leverancier van sportpaarden als ook de stempelhengst Krack C.  Gezien zijn uitmuntende moederlijn en het feit dat hij uniek gefokt is maakt hem voor de toekomst interessant voor zowel de sport als de Fokkerij.

Stamboom

Vader Just Wimphof
Vader van vader De Niro
v.v.v. Donnerhall
m.v.v. Alicante b
Moeder van vader Rastede
v.m.v. Riccione
m.m.v. Sabrina
Moeder Santa Cara C
elite sport NMK
Vader van moeder Cocktail
preferent
v.v.m. Purioso
keur
m.v.m. Ulissa
keur preferent prestatie
Moeder van moeder Baccara
keur preferent prestatie
v.m.m. Ulrich
m.m.m. Lady Cara
keu preferent