We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Pixel SH is een prachtig zwart hengstveulen van de hengst Blue Horse Farrell, geboren op 23 maart. Hij heeft zeer veel uitstraling, kan goed bewegen en heeft hierbij ook een goede houding. 
Zijn moeder Hiawatella is een zwarte merrie van de hengst Zambuka. Haar moeder is de keur, sport, prestatie en preferente merrie Lutella (v. Ferro) die al vele (allround) goed presterende nakomelingen heeft gebracht.  
De volle broer van Hiawatella loopt ZZ-Zwaar. Hiawatella heeft als jong paard een ongeluk in de wei gehad en is daardoor niet geschikt voor de sport.
Zijn vader is Blue Horse Farrell: Topvererver van type, beweging en rijdbaarheid 2011 | BRUIN | 170 CM·      Vijf goedgekeurde zonen in Duitsland uit zijn eerste jaargang. Behaalde een score van 9.04 punten op de Deense dressuurkampioenschappen bij de 6-jarigen.
Zijn nakomeling Grevens Fakina won de titel ‘DWB Merrie van het Jaar’.Een nakomeling uit zijn eerste veulenjaargang, Zippo Eg, werd goedgekeurd bij het Deens Warmbloed. Vader van de nummer 1, 2, 4, 6, 7 en 8 tijdens de Blue Hors dressuurkampioenschappen voor 3-jarigen.

Stamboom

Vader Blue Horse Farrell
Vader van vader Furstenball
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Hiawatella
prok
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Lutella
Keur sport preferent prestatie
v.m.m. Ferro
m.m.m.