We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij bieden u een aantal door ons streng geselecteerde paarden aan,Voor verschillende doeleinden: show, wedstrijden en fokkerij. Het eerlijke karakter en een goede gezondheid staan voor ons op nummer één. Wij hebben paarden voor verschillende niveaus en doeleinden. Alle keuringen mogelijk en indien gewenst ook begeleiding. Al onze paarden zijn in het bezit van stamboom en benodigde papieren. \Wij bieden u hier een 5 jarige hengst aan van zeer hoge kwaliteit en met veel klasse en type, met een vriendelijke en meewerkend karakter voor zijn jonge leeftijd. Een ideaal paard voor een ruiter die verder wil in de sport. 

Zeer goede bewegingen voor de dressuur en goed harmonische bouw, die zich zeker nog moet ontwikkelen. De lijnen van afstamming zijn vooral op sport gericht en ouder en grootouders hebben zich reeds bewezen binnen de PRE. 

Mocht u naar aanleiding van de foto's en omschrijving meer willen weten dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.