We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop:

Sara Lee van de Beekerheide 
(v. Sha Lazio x Neptune van de Beekerheide)

- Merrie, zweetvos, 1,48m, 6 jaar
- Braaf met opzadelen, wasplaats, smid etc.
- Geen stalgebreken 
- Staat correct op de benen
- Kan alleen of met andere op buitenrit, rijden etc.
- Opgeleid tot B/L niveau dressuur en springt een B parcours. 

Sara Lee is door ons gefokt en als veulen verkocht. Enkele maanden geleden is ze wederom door ons aangekocht en doorgereden. Ondanks haar leeftijd was ze nog niet heel veel gereden. Inmiddels wordt ze professioneel geschoold en leert ze iedere dag bij. Ze is altijd vriendelijk, alert en werkwillig. Ze heeft drie goede gangen: de draf is lichtvoetig en treed achter goed onder. De galop is mooi gesprongen met voldoende ruimte. Ze is goed voorwaarts voor het been en zacht in de mond. Ze springt thuis eveneens een parcours en laat hierbij goede manieren zien.  

Gezien ze nog minder ervaren is, alert is en graag werkt, is ze het meest geschikt voor een ruiter of amazone met al enige rijervaring en (wedstrijd)ambities voor de dressuursport.  

Prijs is 9500,- euro. Sara Lee is in mei volledig klinisch en rontgenologisch goedgekeurd voor de sport. Keuringen zijn toegestaan k.k. 

Contact:
Karin van Beek 0655916012

Locatie:
Stal Beekerheide
Lange Heide 10
5993 PB Maasbree

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.