We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

VASTE PRIJS

Divino is een fantastische ruin met een echt Spaans uiterlijk. Lange manen (waar je uren mee kan tutten!) en een mooie bouw. Divino is tegen mens en dier sociaal. Hij komt in de weide graag wat aandacht halen en geniet van het contact met zijn weide-genootje. Verder is Divino gezond en heeft hij geen (stal) gebreken. 

Net zoals veel Spaanse paarden is Divino wel sensibel. Dit uit zich in spanning tijdens en na het opstappen. Dit vloeit gedurende het rijden weg maar hiervoor is wel een bekwame ruiter nodig. Je moet hem echt wat tegenhouden in het begin omdat hij anders rennerig wordt. Wij kunnen hier goed mee om gaan en zijn daarom ook op zoek naar een passende, handige ruiter. 

Divino werkt en leert graag en gaat dan ook door het vuur voor je, eens hij zijn vertrouwen in jou gevonden heeft. Divino kan netjes nageven, staat goed op de hulpen en kent meerdere oefeningen zoals schouder binnenwaarts en wijken. Ook kan Divino mooi verzameld galopperen. Hij is meer dan geschikt voor het hogere (dressuur)werk! 

Daarbij is Divino (ondanks zijn werklustigheid) buiten ook erg braaf. Zowel aan de hand als onder het zadel. Trekkers, vrachtwagens of auto’s? Geen enkel probleem voor deze Spaanse ruin. Een strandrit of een sprong maken? Daar draait hij zijn hoef niet voor om. Ook dit doet hij braaf. Trailerladen is ook geen enkel probleem. 

Kortom: zoek je een Spaanse schoonheid met een werklustig, eerlijk en trouw karakter? Een ruin waar je veel kan leren en waar je samen mee kan groeien? Ben jij de gevorderde ruiter welke Divino verder op kan leiden? Dan is Divino wellicht jouw nieuwe vriend voor het leven!  Uiteraard staat voor deze lieve ruin een goed huisje voorop. 

Stamboom

Vader Estafador J.F.I.
Vader van vader Lego
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Comedianta
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Jumillana VI
Vader van moeder Obrero IV
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Golosa XXXIII
v.m.m.
m.m.m.