We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super brave allrounder! 

Milly is onze 10 jarige ruin. (Ja, inderdaad een rare naam voor een ruin! ) Hij is 1.72m groot dus dat maakt hem de grote vriendelijke reus van stal. Hij is enorm sociaal in omgang en is echt gek op aandacht. Wij gunnen hem dat ook, alle aandacht van de wereld!

Momenteel loopt hij enkele beginnerslessen mee. Hij is heel braaf /nuchter en daardoor geschikt voor onzekere ruiter. De beginners die nu met hem rijden kennen wel alle 3 de basisgangen.

Milly is een echte allrounder omdat hij van alle markten thuis is. Op buitenrit is hij bizar braaf en goed verkeersmak. Strandritten vindt hij super (loopt zo de zee in) en springen vindt hij ook enorm leuk. Dit doet hij ook goed. Weigeren heeft hij hier nog niet gedaan. Wij zijn tot 80 cm gegaan. Dat vonden wij voor onszelf als dressuurruiters wel voldoende.

 Wij vinden Milly vooral een recreatiepaard omdat je niet op korte termijn een L2 proef van hem moet verwachten. De basis is bevestigd. Hij is netjes naar de hoefsmid geweest. De tandarts staat over 2 weken een afspraak voor. T. 0638440189

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.