We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onze prachtige Julius van de Dorushoeve (Jules) Black Shadow (STER) x Fenore van de Dorushoeve (STER)

Jules is onze ontzettend knappe en lieve Tinker. In omgang is hij heel rustig en sociaal. Als je hem uit de weide gaat halen komt hij meteen naar je toe. Met poetsen en vlechten staat hij braaf stil en hier geniet hij enorm van! Met ponykamp geniet hij van uren lang Pimp My Pony.

Jules is ontzettend veelzijdig en allround inzetbaar. Hij maakt ter afwisseling graag een sprongetje, kan zonder zadel gereden worden, loopt prima dressuur (L1 niveau) en is buiten goed verkeersmak.

Hij heeft een tijdje in de lessen en ponykampen mee gelopen maar we merken toch dat dit niet iets voor hem is. Dit is ook de reden waarom we een nieuw plekje voor hem zoeken waar hij een vaste ruiter krijgt. Hij is pas op latere leeftijd beleerd (15) doordat hij daarvoor al die jaren voor de koets heeft gelopen.

We zoeken voor hem 1 of 2 vaste ruiters. De voorkeur gaat uit naar een ruiter die niet echt bang is. Je hoeft geen durfal te zijn maar van echte angst bij de ruiter, wordt hij ook onzeker. Hij doet hier niets mee maar wij zien het aan hem en zoeken dus iemand die niet extreem bang is. Jules is op pinkjes nageeflijk te rijden. Hij is met het echte dressuurwerk iets wat aan de luie kant maar je kunt hem met een spoortje of kort zweepje prima activeren!


Jules heeft geen stal- of andere gebreken en is netjes in orde met entingen. Ieder jaar komt de tandarts, iedere 6 maanden de osteopaat, zijn voetjes worden 1x per 8 weken bijgehouden en iedere 12 weken wordt er in de zomermaanden een mestonderzoek gedaan en dus zonodig ontwormt. 

Zaamslag, Zeeland

Stamboom

Vader Black Shadow
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Fenore van de Dorushoeve
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.