We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Sociaal, lief en braaf paard!

Fiësta is een braaf paard met 3 prettige gangen. Ze heeft een prettige galop en is makkelijk naar voren en terug te schakelen. Ze laat zich makkelijk rijden en is enorm werkwillig. Ze is nuchter, niet extreem sensibel, betrouwbaar en daardoor dus geschikt voor (vrij)beginnende ruiter of onzekere ruiter. Een écht bánge ruiter raad ik dan weer af.

Fiësta is goed verkeersmak waardoor een relaxte buitenrit met haar ook echt genieten is. Ze loopt braaf de zee in en kan zowel voorop als achterop in een groep mee. Ook groot verkeer is voor haar geen probleem.

In omgang is Fiësta enorm aanhankelijk en lief. Ze geniet van een lange poetsbeurt en kan uren stilstaan als je aan het tutten of vlechten bent. Ze heeft ook de behoefte aan deze quality time met haar ruiter.

Kortom is Fiësta ideaal voor een ruiter met voldoende tijd, liefde en ervaring om lekker aan de slag te gaan. We zoeken niet persee een huisje die wedstrijdgericht is maar we settelen niet voor iemand die er 1x per week naar omkijkt. Ze is braaf maar houdt te veel van aandacht om niet naar om te kijken.

Fiësta heeft geen stal- of andere gebreken. Ze is makkelijk in omgang met andere paarden. Laat zich goed en eenvoudig bekappen en behandelen door de tandarts. Entingen en ontwormingen zijn in orde.
Keuren mag, k.k.

🌎 Zaamslag, Zeeland 📞 +31638440189

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.