We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Binky
• ruin
• 6 jaar
• 1.40m 

Onze Binky is een kwaliteitsvolle en nuchtere kanjer die beschikt over 3 goede en ruime gangen. Hij staat nu 2 maanden bij ons in training en maakt enorme sprongen. Bijzonder leergierig! 

Ivm looplust is hij niet geschikt voor de échte beginner. Iemand die de 3 gangen beheerst kan er mee overweg, we geven namelijk ook lesjes op hem. Hij is normaal aan de hulpen en kan een klein pasje wijken en schouderbinnenwaarts. Hier trainen wij ondertussen op door. Indien we niet op korte termijn een passend huisje vinden, zullen we hem zelf gaan uitbrengen op wedstrijd! Springen kan hij goed maar heeft hier geen ervaring in en wij gaan hier zelf niet mee door. 

Zijn naam geeft precies aan hoe hij is, een echte bink! Hij gaat zowel voorop als achterop mee naar buiten, mee naar de zee, maakt een sprongetje, kan zonder zadel, niets is hem te gek! Met wandelen, poetsen en opzadelen is hij braaf. Wel is hij speels van karakter en de clown van stal, dus daar moet je van houden! Touwtjes proberen loskrijgen en overal op sabellen! Wij kunnen hier zelf wel om lachen en zijn niet op zoek naar iemand die hem afstraft om zijn “joligheid”. 

Binky is in orde met zijn influenza- en rhinovaccinatie en de tandarts is 26 februari 2021 nog geweest. Ook is hij eind februari ontwormt. Goed huisje is een vereiste! 

T. 0638440189 of 0657299799Zaamslag, Zeeland 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.