We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Advertentie toegevoegd op 24-06-2021

Fayèn (Fay) is een merrie met véél kwaliteit en zou het erg goed doen in de dressuursport. Een mooie ruime stap, ruime en indrukwekkende draf en een mooie opwaartse galop. Tijdens de trainingen laat ze goed merken dat ze énorm leergierig en werkwillig is. Simpel te rijden, echter te voorwaarts voor beginners. Niet sensibel in haar mond! Bokken, stijgeren of op hol slaan doet ze absoluut niet! 

Buitenom een fantastisch paard voor in de ring, heb je er een enorme knuffel aan. Ze is súper sociaal en houdt enorm van aandacht! Uren poetsen, wandelen, knotten en knuffel is alleen maar leuk! Een rondje buiten is ze ook niet vies van. Dit doen wij zelf wel enkel in groepen. 

Wat zoeken wij voor Fay? Wij zoeken een fanatieke ruiter die haar zéker voldoende aandacht en beweging geeft en die er eventueel wedstrijden mee wilt gaan rijden. Het is geen must maar dit zou wel echt zijn waar ze in uitblinkt! Idealiter een consequente ruiter die niet onzeker is van wat pit in verband met voorwaarts. 

Hoe kan zó’n fantastisch paard met de huidige markt zó goedkoop zijn? Ze is helemaal klinisch en röntgen goedgekeurd maar heeft een kleine bemerking röntgenologisch. Ze heeft een fragmentje in haar spronggewricht (rechtsachter). Daardoor is ze zéér scherp geprijsd! 

Voor meer info of video’s, graag een mailtje of berichtje naar 0638440189. 

Stamboom

Vader Daily Diamond
Vader van vader Daily Deal
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Fairytale
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zhanna B.
Vader van moeder Kennedy
v.v.m. Ferro
m.v.m. Zilverster
Moeder van moeder Bonny
v.m.m.
m.m.m.