We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LET OP, Deze advertentie wordt steeds opnieuw gebruikt voor verschillende paarden/pony’s. Missy staat te koop sinds 10 november 2020.

🎀 Kinderpony Missy 🎀

• 5 jaar
• 1.28m
• Merrie
• Springpony
• Dressuurpony

Op zoek naar een leuk maatje? Missy has it all! Braaf in omgang, betrouwbaar met kindjes, nuchter en een enorme knuffel! Ze is enorm sociaal en houdt erg van aandacht.

Niet alleen haar goede looks heeft ze mee. Missy laat onder het zadel enorm veel potentie zien voor onder anderen de springsport. Wij hebben 3x met haar gesprongen, (in verband met leeftijd en gebrek aan kleine springruiter heeft ze dus geen verdere springervaring) en hierbij liet ze een erg goede techniek zien. 80 cm was het hoogst bij ons.

Buitenrijden vind ze ook erg leuk. Zowel alleen als samen. Wel kan ze hier wat enthousiast van worden. Ze stapt dan ietsje vlotter door.

Wij zijn voor Missy aan het zoeken naar een maatje die niet snel onzeker wordt. Missy is enorm braaf, bokken en stijgeren staat niet in haar woordenboek maar ze kan soms testen. De welbekende ponystreek, komt nog wel eens boven als ze een ruitertje test. (naar links gaan als jij naar rechts wilt) Je hoeft zeker geen ster-ruiter te zijn maar onzekerheid is niet handig.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.