We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


Zeer brave en talentvolle 3 jarige KWPN merrie. Ze is zowel interessant voor de sport als de fokkerij. Ze laat veel aanleg zien onder het zadel. 

Op papier heet ze Miss Congeniality, haar roepnaam is Misty. Ze is een nakomeling van de hengst George Clooney en haar moeder stamt af van Gribaldi en Jazz. 
Misty is bij ons geboren en altijd in de hand geweest. Ze is erg aanhankelijk en op mensen gericht. Ze is werkwillig en ontzettend vriendelijk! Ze is helemaal gezond en heeft geen stalgebreken. Op dit moment is zij ongeveer 1.60 m maar zal zij zeker nog doorgroeien. Haar moeder is ook nog ruim 8 cm gegroeid na haar 3e jaar.
Misty kan netjes vaststaan en is braaf bij hoefsmid en dierenarts. Ze is door een kind van 10 braaf te geleiden.
Misty heeft 3 goede gangen met een goed en sterk achterbeen gebruik. Haar draf blinkt uit door het krachtige ondertredend achterbeen. 

Misty is goed zadelmak en wordt op dit moment ongeveer 3 keer per week gereden. Ze is braaf bij het op- en afstijgen. Ze heeft een zachte mond en loopt makkelijk nageeflijk. Misty wordt vanuit een actief achterbeen naar de hand toe gereden.

Misty zoekt een maatje die rustig en open is. Ze heeft iemand nodig die haar vertrouwen geeft.

Wie wil er een mooie toekomst tegemoet gaan met deze knapperd? Voor vragen of om af te spreken om kennis met haar te maken stuur mij dan een berichtje.

Oprecht geïnteresseerd? Kom dan langs om haar in het echt te zien. 

Misty staat nabij Goes in de provincie Zeeland. 

Misty valt gezien haar papier en kwaliteit in de normale tot hogere prijsklasse. Naarmate haar africhting vordert zal dit ook zichtbaar worden in de prijs. 

Stamboom

Vader George Clooney
Vader van vader De Niro
v.v.v. Donnerhall
m.v.v. Alicante
Moeder van vader Wallone
v.m.v. Wolkentanz I
m.m.v. Fricka
Moeder Absolutely Fabulous
Elite prok, sport-dress, D-OC
Vader van moeder Gribaldi
Elite pref.
v.v.m. Kostolany
m.v.m. Gondola II
Elite
Moeder van moeder Tozimone
v.m.m. Jazz
Pref.
m.m.m. Ozimone