We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Direct vanaf de fokker aangeboden zeer brave en talentvolle 4 jarige KWPN merrie.

Haar stamboeknaam is Miss Congeniality, maar we noemen haar Misty. Misty is een bijna 4 jarige zeer brave en nuchtere merrie.

Misty is een fijne, eerlijke, open, vriendelijke, werkwillige merrie met een ontzettende will to please. Je stapt altijd met een lach van haar af!

Misty stamt af van de hengst George Clooney die op zijn beurt afstamt van de Duitse tophengst De Niro. George Clooney is volledig vrij van Gribaldi, Jazz en Ferro bloed. Dus zeer interessant voor de bloedspreiding in de hedendaagse dressuurpaarden fokkerij.

Misty stamt van moederszijde af van een Elite-PROK, D-OC, IBOP-dressuur, Sport-dressuur merrie van Gribaldi x Jazz.

Door beide stammen te kruisen heb je in Misty het perfecte sportpaard! En dat laat ze ook zien. Misty bezit zeer veel kwaliteit. Ze heeft 3 goede gangen met een goed gebruik van het achterbeen. Misty heeft veel aanleg voor het sluiten.

Misty is correct aangereden vanuit de juiste basis. Vanuit achteren naar voren. Op dit moment is Misty L dressuur klaar. Zij is vanwege haar leeftijd en de klasse die haar huidige amazone moet starten nog niet uitgebracht en geklasseerd.

Misty is braaf in de hand, ze kan keurig vast staan op de was- en poetsplaats. Ze is braaf bij poetsen, wassen, vlechten, op- en afzadelen en op- en afstijgen.

Misty kent het longeren aan de enkele en dubbele longe. Dit doet ze braaf. Verder is zij ook bekend met de stapmolen.

Misty is op 25 februari 2021 volledig röntgenologisch goedgekeurd voor de sport inclusief hals en rug. Overkeuren mag, kosten koper.

Misty is nog niet echt op buitenrit geweest. Ik heb wel een paar keer buiten uitgestapt. Dit vond ze spannend maar ze was wel braaf. Wel wordt ze regelmatig aan de hand meegenomen langs de weg. Ook dit doet ze heel braaf!

Wil je meer informatie of kennis komen maken? Neem dan even contact op.
Bij bezichtigingen wordt rekening gehouden met alle maatregelen omtrent Corona. Misty staat momenteel gestald op een pensionstal in Heinkenszand.
Misty valt in de normale tot hogere prijsklasse. Naarmate zij verder getraind en geklasseerd wordt zal de prijs ook stijgen.

Stamboom

Vader George Clooney
Vader van vader De Niro
v.v.v. Donnerhall
m.v.v. Alicante
Moeder van vader Wallone
v.m.v. Wolkentanz I
m.m.v. Fricka
Moeder Absolutely Fabulous
Elite prok, sport-dress, D-OC
Vader van moeder Gribaldi
Elite pref.
v.v.m. Kostolany
m.v.m. Gondola II
Elite
Moeder van moeder Tozimone
v.m.m. Jazz
Pref.
m.m.m. Ozimone