We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LET OP, ADVERTENTIE WORDT STEEDS OPNIEUW GEBRUIKT VOOR ANDERE PAARDEN. DEZE ADVERTENTIE IS VANAF 22-11-2020 

telefoonnummer : 06 57 29 97 99

Prachtige spaanse Cremello 5 jarige merrie van 1.52m groot. Slank gebouwd dus een echt damespaardje.

Jarita is een super sociale merrie die enorm houdt van aandacht. In de weide komt ze je meteen begroeten en het liefst wordt ze uren gepoetst en vertroeteld.

Jarita is van alle markten thuis. Ze springt parcours 90 cm (niet officieel uitgebracht). En loopt momenteel L niveau dressuur. (Ook niet officieel uitgebracht). Ook vind ze buiten- en strandritten erg leuk en dit doet ze ook super braaf. Ze is erg nuchter en geniet van de omgeving. Jarita staat haarfijn op de hulpen en is een sensibele pony. Ze is ook erg voorwaarts. Hierdoor is ze niet geschikt voor onzekere of echt beginnende ruiter.

We zijn op zoek naar een ruiter die met een zachte maar wel consequente hand, haar meer kan bijbrengen. Ben jij die ruiter? Dan zou dat zeker kunnen klikken! Jarita haar veulen is 3 maanden geleden afgespeent. Ze heeft geen stal- of andere gebreken. Ze is recent bij de hoefsmid geweest en netjes geënt en ontwormt. Bezichtigen kan in Zaamslag, Zeeland

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.