We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

🤍🖤Adidas 🖤🤍

Knappe en lieve PRE ruin!

🤍 Adidas is een enorm sociaal en lief in omgang en houdt enorm van poetsen, knuffelen, tutten en wandelen. Hij geniet van iedere seconden dat je met hem bezig bent!

🤍 Adidas is goed verkeersmak en geniet minstens zo van de omgeving als zijn ruiter. Door zijn enorme nuchtere karakter is het echt een cadeautje om zo relaxed naar buiten te kunnen. Dit doet hij ook het liefst!

🤍Dressuurmatig heeft hij nooit veel moeten doen dus daar zijn we hem nu wat bekender mee aan het maken. Hij heeft een fijne stap en heerlijk zittende galop waarin je zit alsof je in een schommelstoeltje zit. Hij zou daardoor geschikt zijn voor mensen met rug/nek klachten. Het liefst gaat hij mee naar buiten. Bakwerk vind hij minder leuk maar doet hij braaf!

🤍 Adidas is braaf bij de hoefsmid. Ook loopt hij zo de trailer op en af. Recent ontwormt en uiteraard beschikt hij over een correct paspoort. Hij heeft geen stal- of andere gebreken

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.