We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LET OP, ADVERTENTIE WORDT STEEDS OPNIEUW GEBRUIKT VOOR ANDERE PAARDEN. DEZE ADVERTENTIE IS VANAF 14-12-2020 

• Shire
• 4 jaar
•1.70m
• Onbeleerd

Merrie Beer is een sociaal knuffel paard. Waarom heet beer, Beer? Ze is de grootste knuffelkont van stal! Ze komt je gelijk groeten in stal en uren poetsen daar houd ze van!

Wij zijn net begonnen met het beleren van Beer. Dit pakken wij op een rustige manier aan, ontspanning is voor ons het belangrijkste. Hier reageert Beer zoals ieder ander paard, het beste op. Wel hebben wij enorm weinig tijd in verband met te veel paarden/pony’s dus zal het geen kwestie zijn van 1,2,3 beleren. Daarom wordt ze voor nu, als onbeleerd verkocht. 

Wij zoeken voor Beer een goed thuis waar ze verder opgeleid kan worden. Tot die tijd trainen wij haar verder en zal met de tijd de prijs stijgen. Beer is vrij van (stal-) of andere gebreken. Een 5* huisje staat voorop en bij serieuze interesse mag er een PB gestuurd worden of bellen naar +31638440189.


Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.