We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Braafste, liefste, nuchterste sociale E pony •

Silver is een Spaanse ruin van 16 jaar en 1.55m hoog. Hij houd enorm van aandacht en houdt dan ook van uren tutten. Als je bij hem in de buurt staat en hem nog geen aai hebt gegeven dan komt hij die wel halen! Hij vind kunstjes leren heel leuk en heeft nieuwe dingen dan ook altijd snel onder de knie, als je met hem bezig ben haalt hij zijn trukendoos tevoorschijn en probeert hij nog meer aandacht te vragen. Hij vind het geweldig! We zien hem dan ook graag bij iemand terecht komen die hem die aandacht kan geven. 


Dressuur, springen en buitenritten hij doet het allemaal! Buitenritten vind hij echt geweldig, hij kan er net zo van genieten als zijn ruiter. Lekker om zich heen kijken en genieten van zijn omgeving, hij kijkt nergens van op of om, groot of klein verkeer het is allemaal geen probleem voor hem! Van het springen wordt hij ook heel enthousiast, hij vind het zo leuk dat hij dan ook altijd springt. En nog goed ook! Zelfs zonder zadel. Van dressuur beheerst hij een goede basis, springen en lekkere buitenritten maken vind hij het leukste.

Silver is van karakter heel nuchter waardoor het echt een genot is om met hem te rijden, omdat hij bijna niet opkijkt van iets. Hij is zo braaf dat hij zelfs in de kampen heeft gelopen met kindjes én een sinterklaasstoet heeft gelopen.

Voor Silver zijn we voor namelijk op zoek naar een ruiter die er niet teveel meer van vraagt. We merken dat de velen lessen voor hem te intensief zijn en zoeken dus met grote voorkeur naar een plekje waar hij lekker veel op buitenrit kan/mag. Of een kindje wat er graag veel van leert onder begeleiding van papa of mama! Silver is dus geschikt voor kinderen maar buiten is hij te enthousiast voor echte beginners die niet vast zitten aan een touwtje. Silver is ons enorm aan ons hart gegroeid en gaat ABSOLUUT NIET weg tenzij we een perfecte match voor hem hebben gevonden.

Silver heeft geen (stal) gebreken, staat bloodvoets maar zou voor buitenritten beter af zijn met een ijzertje. Wordt ieder jaar gecheckt door de tandarts, geënt en iedere 3 maanden een mestonderzoek. 🌍 Zaamslag 📞 0638440189

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.