We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LET OP, ADVERTENTIE WORDT STEEDS OPNIEUW GEBRUIKT VOOR ANDERE PAARDEN. DEZE ADVERTENTIE IS VANAF 16-02-2021

• Spaanse Cremello• 5 jaar• 1.52m 
Fantastisch huisje is een MUST. Vaste prijs.
 
Onze lieve Cremello is echt het meest sociale dier ter wereld. Ze houdt énorm van tutten. Hele dagen poetsen en vlechten. Van karakter is ze erg nuchter. Ze komt naar je toe als je haar op de weide zet, ze loopt los achter je aan in de piste, is enorm makkelijk met andere paarden (kan hier met alles samen). Super makkelijk bij de hoefsmid, dierenarts, tandarts.

Jarita vind het leuk om mee naar buiten te gaan, zowel alleen als samen in de groep. Is enorm nuchter en goed verkeersmak. Ze houdt van een flinke sprong maken maar wij durven dit zelf niet verder door te pakken. Bij ons sprong ze afgelopen najaar 1 meter. Weigert NIET. Met dressuur laat ze zien dat ze erg leergierig en soepel is. Ze is wel erg sensibel en gevoelig op de hulpen. Zachtjes been geven is een must dus niet geschikt voor beginners. Verder komt bokken, stijgeren en op hol slaan niet in haar woordenboek voor. 0657299799

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.