We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie betrouwbare drachtige Elite merrie te koop!

Donnabel stamt af van de hengst Sandro-Hit en is gefokt uit de bekende kampioensmerrie 'Kwebbel' (vader Flemmingh). Tijdens het behalen van haar Elite predikaat roemde de jury om haar correcte fundament, haar aansprekend model en fijne manier van bewegen. 
Ze is Z dressuur en springt een groene wissel. 

De afgelopen 2 jaar is ze bij ons ingezet voor de fokkerij.  In het verleden heeft ze bij de vorige eigenaar ook een veulen( Charmeur ) gehad. Dit was een tweede bezichtigingshengst. 
Op dit moment heeft ze een veulen van Le Formidable aan haar voet. Het is de bedoeling dat ze hier blijft, totdat haar veulen afgespeend kan worden. 

Donnabel verwacht in 2021 een veulen van Ebony (Painted Black x Jazz), zie laatste foto. Ebony loopt onder Vai Bruntink heel succesvol in de Grand Prix. In de afstamming van Ebony zien we drie succesvolle Grand Prix hengsten en vijf top dressuurverervers op een rij. Vader is de Olympische Grand Prix hengst Painted Black. De lijn gaat verder met Jazz, Contango, Ulft en Amor, alle vier die de sport groot hebben gemaakt met hun nakomelingen.

Vanwege de fokkerij is Donnabel al meer dan een jaar niet onder het zadel geweest.  Wel zou ze zo weer opgepakt kunnen worden. Ze is makkelijk te rijden, niet kijkerig. Vaak ging ik alleen met haar op concour, ze is alleen te laden. 

Donnabel is in het bezit van het PROK certificaat. Opnieuw keuren is geen probleem (kosten koper).
Vanwege inkrimping van de fokkerij wordt Donnabel verkocht, maar staat ons niet in de weg en gaat alleen naar een goed tehuis.  
Op de één na laatste foto staat haar veulen bij een andere merrie. Dit is niet Donnabel.

Bij interesse gelieve te bellen naar:
Gea van Veen 0618062198

zadel

Stamboom

Vader Sandro-Hit
Vader van vader Sandro-Song
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Loretta
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Kwebbel
Keur
Vader van moeder Flemmingh
Preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Arabel
Keur, Preferent, Prestatie
v.m.m.
m.m.m.