We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Welsh b pony vos

Ruin 3 jaar
Stokmaat 1.22 (zelf gemeten)

Super brave pony die er klaar voor is om verder op gepakt te worden. Hij is bekend met longeren met zadel, hoofdstel en bijzet. Heeft een aantal keer een mentuig opgehad. 

Gaat regelmatig mee langs de weg en mee op de trailer naar vreemd terrein. Doet dit allemaal braaf en kijkt eigenlijk nergens naar. Hij heeft een nuchter en koel karakter.

Tilt braaf de voetjes op en gaat iedere 9 weken naar de hoefsmid. Entingen zijn in orde en wordt volgens schema ontwormd. Zijn hele geschiedenis is bekend. 

Voor iemand die het leuk vind om de pony verder naar eigen hand te zetten mag hij vast verhuizen. Anders gaan we hem zelf verder opleiden.
Hij heeft geen bekende (stal)gebreken. 


Getalenteerde welsh merrie van 9 jaar

Stokmaat 1.16 
V. Winalda Hiem’s Katrines
Mv. Twyford Gucci

Lady is een fanatieke, getalenteerde pony die met het juiste ruitertje nog ver kan komen. Ze is in 2 jaar tijd rustig opgeleid van bixie tot L dressuur en 60cm springen. Ivm corona is ze op concours niet hoger gestart dan L1 dressuur en 60cm springen. 

Lady heeft mee gelopen op het indoor regio kampioenschappen en afgelopen zomer is ze op de galloppade gestart. Ook is ze mee geweest op ponykamp en gaat wekelijks mee naar de ponyclub. Ze gaat regelmatig mee op buitenrit en ook een rondje zonder zadel vind ze helemaal prima. 

Er zijn geen bekende (stal)gebreken aanwezig. Lady wordt te koop aangeboden ivm overgang naar een grotere pony. 

Voor vragen tel. 0634579775. Wordt niet altijd opgenomen ivm werk. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.