We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wow wat een geweldig veulen is dit!

Natuurlijk ziet hij er mooi uit, heeft hij goede gangen en presenteert hij zich goed. Maar wat hem echt bijzonder maakt is zijn geweldige karakter!!!
Nuchter, nieuwsgierig, tikkie brutaal en super relaxed. Vlechten voor de keuring doe je gewoon met een los touwtje in de box, trailer loopt hij ook gewoon op, keurig stilstaan aan het halstertouw. Allemaal geen probleem! Daarna presenteert hij zich nu al super in de ring op vreemd terrein.

Wij hebben zijn moeder zelf gefokt (ook al zo'n top karakter en geweldige uitstraling) en zijn grootmoeder hebben wij ook in ons bezit. Zij is ster en sport en heeft met meerder amateur amazones Z-dressuur gelopen. Super betrouwbaar en doet altijd extra in de wedstrijdring.  Ze is halfzus van Lichte Tour-paard Rebel en het internationale 1,30m. springpaard Hercules-S. Daarachter zit weer Liantora (keur, prestatie en preferent). Uit de directe moederlijn komen komen verder het internationale Lichte Tour-paard Bon Geste (v. Dutch Dormello) van de Zweedse amazone Klara Svandberg en de goedgekeurde KWPN-hengst Symphonie.

Wat Patriot daarnaast interessant maakt zijn de hengsten: Lord Leatherdale, Jonhnson, Jazz, Gribaldi en Ferro. Al deze hengsten zitten in zijn bloedlijn en dit is doorgaans een zeer betrouwbaar signaal van genetische kwaliteit.

Kortom zie jij jezelf al schitteren met dit zwarte paard in de dressuurring?
Dit veulen heeft namelijk alles in zich om te schitteren in de sport.

Prijsindicatie: € 6.000,- tot € 8.000,-
Goed huis voor ons het allerbelangrijkste!!!

Stamboom

Vader Lord Leatherdale
Vader van vader Lord Loxley
v.v.v. Lord Sinclair
m.v.v. Weltlady
Moeder van vader Fairless P
v.m.v. Ferragamo
m.m.v. Alma
Moeder Leantora van Liemeer
Vader van moeder Firestone
v.v.m. Johnson
Preferent
m.v.m. Zelza-Bella
Ster, Preferent
Moeder van moeder Ulantora
Ster, Sport
v.m.m. Gribaldi
Preferent
m.m.m. Liantora
Keur, Preferent, Prestatie