We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een leuke nieuwe plek gezocht voor deze mooie zwarte ruin. Een echte allrounder die vele dressuurproefjes gewonnen heeft mede dankzij het mooie plaatje als je de ring in komt. Zet het halsje erop en doet keurig zijn ding. De laatste tijd vooral springgericht getraind. Wekelijks tijdens de springlessen in de indrukwekkende springpiste in Exloo en ook een aantal keren op concour. In januari kringkampioen van Drenthe geworden in het B-springen. Daarnaast heeft Bentley diverse keren meegelopen in meertallen, met als resultaat meerdere medailles tijdens de hippiade in Ermelo. Ook van het maken van een buitenrit geniet hij met volle teugen. 

Klasseringen
Z1 dressuur (springt een wissel)
B springen
Z meertal

Bentley in het kort
Lief, knuffelig, rustig, braaf, opstappen en wegrijden, leergierig. Een gevoelig paard die graag voor je wil werken. Daarom niet een paard die je onder druk moet zetten en minder geschikt voor een beginner. Als veulen bij ons geboren. Zeer geschikt voor een ruiter die overgaat van de pony’s naar de paarden.  

Link YouTube
Springfilmpje op aanvraag. 

Vanwege luchtzuigen deze scherpe prijs. Paard heeft hier verder lichamelijk geen last van. Meer informatie? Neem dan contact op met Marloes Hingstman via 0615557044.

Stamboom

Vader Tygo
Stb
Vader van vader Numero uno
Pref WFFS-free
v.v.v. Libero H
Stb. pref WFFS-free
m.v.v. Jolanda
Keur
Moeder van vader Domine
Prest pref ster
v.m.v. Purioso
Keur
m.m.v. Vicomie
Stb
Moeder Nomosa
Stb
Vader van moeder Indorado
Keur
v.v.m. Corrado I
m.v.m. Aida
Moeder van moeder Jumosa
Stb
v.m.m. Michelangelo
Stb. Elite
m.m.m. Wonosa
Ster pref