We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

anthos van 't vossenhof z pure topsport in 1 jaarling!!!!

vader amadeo van 't vossenhof z is door ons gefokt en is zeer populair bij de fokkers onder het zadel van frederic vernaet laat hij ongelofelijke parcoursen zien en is daarbij een van de grootste beloftes van stal tilleman. met recht en rede kunnen we vast stellen dat amadeo een van de beste jonge hengsten van belgie is en hierbij ook nog eens een uniforme collectie veulens kan presenteren die het ook goed doen op allerhande prijskampen, waardoor we nu al kunnen zeggen dat hij een stempel drukt op zijn nakomelingen.

moeder rahmannshof bridget is een echte baloubet du rouet dochter hoog in het bloed staan en een hart van een leeuw altijd willen springen. onder de duitser frans jozef dahlmann sprong zij op internationaal 1.45m niveau. haar oudste nakomeling is caramba 92 (v. comme il faut) springt op 8 jarige leeftijd met de duitser david will op internationaal 1.45m niveau en weet hierbij de ene overwinning na de andere op zijn palmares te schrijven.

grootmoeder cinemonda is een dochter van remondo en zij sprong op internationaal 1.60m grand prix niveau met de zuid afrikaanse cara bianca frew, na haar sportieve carriere is ze de fokkerij ingegaan en heeft hier maar 2 nakomelingen gegeven waaronder rahmannshof bridget maar ook gioconda z die op internationaal 1.40m niveau actief is wat dus wil zeggen dat cinemonda een score van 100% heeft als het op internationaal springende kinderen aankomt.
geinetersseerd? aarzel niet om ons te contacteren
www.vantvossenhof.be
info@vantvossenhof.be
0032(0)472/709658
0032(0)470/465566

Stamboom

Vader AMADEO VAN'T VOSSENHOF Z
Vader van vader ASCA Z
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader CALOMA II Z
1.60m-spr
v.m.v.
m.m.v.
Moeder RAHMANNSHOF BRIDGET
1.45m-spr
Vader van moeder BALOUBET DU ROUET
1.60m-spr
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder CINEMONDA
1.60m-spr
v.m.m. REMONDO
m.m.m. CINNAMON