We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Toblerone VH Bloemenhof Z is een 8-jarige merrie met Tauber VH Kapelhof als vader, langs moederskant stamt ze af van Medaldo.’Tobi’ is niet de grootste (+- 1m55) wat haar in Nederland een E-pony maakt. Wel heeft ze een super karakter, een groot, gouden hart en mooie, ruime gangen. Door haar grote galop heeft Tobi geen enkel probleem met afstanden op paardenmaat maar door haar vermogen zich te sluiten zijn ponymaten ook zeker mogelijk. Mits enige ervaring vd ruiter is Tobi een super leerpaard. Ze zal nooit weigeren, stijgeren of bokken, is braaf in de hand, aan de longe, in het bos en is superbraaf om op de weide te zetten of binnen te halen. 
Dierenarts, tandarts en hoefsmid zijn haar bekend en ook daarbij gedraagt ze zich flink. Tobi is bij mij gekomen om te verkopen, contact met de vorige eigenaar verloopt goed & vlot, daarbij is haar hele geschiedenis bekend. Qua wedstrijden is ze nog een beetje groen maar dit geeft geen problemen, ik heb haar afgelopen weekend gestart in het 1m10 en dit deed ze zonder enig probleem, niet kijken, geen gekke dingen.
Paard staat 20 km ten noorden van Antwerpen, BE en een half uurtje van Breda, NL.
Voor meer info of een bezoekje mag u altijd bellen op het nummer +32476482276 of een mail sturen naar laura.alix@skynet.be

Stamboom

Vader Tauber van het Kapelhof
Vader van vader Darco
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Prima Donna
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Pretty Girl van het Bloemenhof
Vader van moeder Medaldo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Kid Abu vh Bloemenhof
v.m.m.
m.m.m.