We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

1 jaar oud veulen Vader: filmster (FS Mr Right - Lancer III) Bundeschampion 2015, met 10 voor zijn draf en galop. Geëxporteerd naar Australië.

Damsire: Machno Carwyn. Europa's beste ponyhengst in de springsport met meer dan 200 officiële plaatsingen; Waarvan 130 in internationale competities. Hij won meer dan 50 rubrieken, waaronder 7 internationale Grand Prix. 2 Europese gouden medailles; 4 Zwitserse gouden medailles en een bronzen medaille op de Zwitserse nationale kampioenschappen.

Dame: Power girl wordt alleen gebruikt als fokmerrie, haar oudste nakomeling Ice Girl doet mee op 130cm niveau.

Moeder Super Girl van Power Girls deed mee op het hoogste niveau. De volle zus van Super Girls, Dollar Girl, nam deel aan het Europees kampioenschap en eindigde op de 6e plaats en een gouden medaille voor het team met Engeland 2011.

Patrick Swayze werd als veulen geshowd met geweldige scores! Soort: 9 Hoofd en lichaam: 8 Benen: 8 Lopen: 8 Draf: 9 Galop: 8 Hij was de hoogst gescoorde ponyveulen in Zweden 2019.

Een zeldzame kans om een topprospect te kopen! Alleen te koop aangezien we een volle broer hebben. Bel of sms op WhatsApp, spreek alleen Engels.

Stamboom

Vader Movie star
Vader van vader Fs mr right
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Power girl
Vader van moeder Machno Carwyn
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Super girl
v.m.m. Pablo
m.m.m.