We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

✨TE KOOP / FOR SALE✨
Nice amateur jumping horse Erwindo G Z ( Ermindo W x Verdi ) is een 7 jarige ruin van +/- 1,67m. Erwindo is super vriendelijk in de omgang en makkelijk te rijden, kortom een leuk allround paard voor de fanatieke ruiter 🤩!

Erwindo wordt momenteel op wedstrijd uitgebracht op B springen niveau maar heeft ook al een aantal keer een parcoursje op L / M niveau gelopen. Hij is voorzichtig op de sprong en wil graag naar de overkant, maar is niet geschikt voor de beginnende ruiter. Erwindo zou het ook goed doen in de dressuurring, hij beheerst onder andere een aantal oefeningen van het M en Z.

Erwindo is sociaal naar andere paarden, is verkeersmak en vrij van ( stal ) gebreken. Eind 2019 is hij röntgenologisch goedgekeurd op zijn benen, ook zou hij geschikt zijn als familliepaard. Hij is makkelijk nagevelijk te rijden en zal nooit bokken / no steigeren etc.

Filmpje springen 🎥: https://youtu.be/Zt7CgqSN4ew
Erwindo valt in de hogere prijsklasse.

Voor meer informatie of een afspraak maken graag bellen of berichten naar 0615538202 📞💬

Stamboom

Vader Ermindo W
Vader van vader Singapore
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Aziza-W
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Eternity
Vader van moeder Verdi
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Ariena
v.m.m.
m.m.m.