We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: REEUWIJK
Voor meer informatie neemt u contact op met de fokker:
Simone de Groot +31(0)6 - 11358790

Philamora is een vriendelijk merrieveulen met een correcte bouw en goede basisgangen. Ze gallopeert met eenvoudig gemak bergop en beweegt met veel balans .Een veulen waar de nieuwe eigenaar veel sportplezier aan gaat beleven.
--
Moeder is de grootramige Elite sport-drs merrie Wistet Tilia (v. Osmium). Zij werd zelf op ZZ-zwaar niveau in de sport uitgebracht. Naast Philamora bracht zij de prok gekeurde merrie Lamoya (v. Expression). Wistet Tillia is de enige nakomeling van grootmoeder Rianna (v. Belisar).

Overgrootmoeder is de Ster, prestatie merrie Hilaria (v. Rossini). Zij bracht de internationaal 1.60 m. springende Prince Jelko (v. Kenwood) en het 1.35 m. paard Ostar (v. Kenwood) . Haar halfbroer is de goedgekeurde KWPN hengst Julius (v. Voltaire).
---
Vader is de voor het Oldenburg en Mecklenburger stamboek goedgekeurde jonge hengst Johnny Depp (v. Bordeaux). Een hengst met drie zeer goede gangen en een werklustig en bewerkbaar karakter.Met zijn amazone Renate van Uytert heeft hij in zijn nog jonge carriere al veel indruk gemaakt in de Hengstencompetitie en de verschillende jonge paarden wedstrijden met onder ander de overwinning in de PAVO-cup 5-jarige dressuurpaarden in 2019 en een 6e plaats op de WK jonge dressuurpaarden met een score van maar liefst 90,2%!

VOOR MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK BELT U MET DE FOKKER
Telefoonnummer bovenaan deze advertentie.

Dit veulen wordt in opdracht van de fokker aangeboden via Veulentekoop.nl.
Veulentekoop.nl helpt de fokker bij het maken van de foto's en video's en het plaatsen van advertenties. Meer informatie over de services van Veulentekoop.nl vindt u op onze website www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader Johnny Depp
Vader van vader Bordeaux
Grand Prix
v.v.v. United
PSG/Inter I
m.v.v. Venna
Ster, preferent
Moeder van vader Wiana
Voorl. Keur, prest., pref
v.m.v. Jazz
Grand Prix
m.m.v. Liane
Ster, preferent, prestatie
Moeder Wistet Tilia
ZZZ-drs
Vader van moeder Osmium
v.v.m. Ferro
Grand Prix
m.v.m. E-Delypsa
Moeder van moeder Rianna
v.m.m. Belisar
m.m.m. Hilaria
Ster, prestatie