We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

*TE KOOP* 
3-jarige Mulitte Z (Herakles x Lennard). Mulitte Z is een enorm charmante merrie met een stokmaat van 1.65m.  

Mulitte Z heeft veel vermogen en een fijn karakter met de juiste instelling. Loopt gemakkelijk een spring parcours rond en is in januari klaar voor de wedstrijden. Ze is makkelijk te rijden en vertoont geen merrie gedrag. Daarnaast is ze dressuurmatig heel fijn te rijden en daarom zou ze zeker niet misstaan in de dressuur ring, mede door haar goede gangen. Heeft een trainingsshow gelopen in De Peelbergen waar ze 3 van de 3 rondjes foutloos was.

Mulitte Z is op 03-04-2020 zowel klinisch als röntgenologisch + rug en hals helemaal goedgekeurd. Overkeuren kan, kosten koper.  
Voor meer informatie kunt u bellen of WhatsAppen naar (06)18348817  

*FOR SALE* 3yo mare Mulitte Z (Herakles x Lennard) 1.65m. It is a very nice and sweet horse to ride with. Mulitte has the right mentality and character to be a future show jumper. Jumps courses very easily. Absolutely no mare behavior. 3 out of 3 times clear at the trainingsshow in De Peelbergen. Clean X-Rays.
For more information call or WhatsApp: (06)18348817

Stamboom

Vader Herakles
Vader van vader Catoki
v.v.v. Cambridge
m.v.v. Bilda
Moeder van vader La Costa
v.m.v. Landor S
m.m.v. K-COSTA RICA
Moeder Wulitte
Vader van moeder Lennard
v.v.m. Zuidhorn
m.v.m. WILLEMIENA
Moeder van moeder Gulitte
v.m.m. Flamingo
m.m.m. Pirouette