We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Luxe hoogbenig zwart merrieveulen van Blue hors Zackorado x st.pr. v. Jazz Rubin
Moeder Jazzmine is een staatspremie merrie, ze heeft als jong paard met succes een aantal jonge paarden competities gelopen en is daarna alleen nog ingezet voor de fokkerij. Moeder Finlay bracht meerdere staatspremie merries en ook twee goedgekeurde hengsten.

Zackorado werd gekroond tot kampioen tijdens Hengstenkeuring in Kreuth, Duitsland in 2018.Zijn overgrootmoeder Rosalie (v. Rubinstein) is ook de moeder van de Grand Prix-merrie Viva España (v. Ex Libris) met daarnaast nog andere goedgekeurde hengsten zoals Dressage Royal (v. Donnerhall) en Zansibar (v. Blue Hors Zack).Dit betekent dat de grootmoeder Rosanna een volle zus is van de Grand Prix-hengst Dressage Royal, die weer de vader is van de wereldberoemde Damsey FRH en de DBW hengst UNO Don Diego, die weer een eigen lijn met hengsten heeft voorgebracht in Denemarken.Rosanna’s zus Rosmari (v. De Niro) is de moeder van de hengst Znickers (v. Blue Hors Zack).Uit deze moederlijn komen veel succesvolle merries en hengsten, die uiterst succesvol zijn in de sport en enkelen die zelfs Grand Prix dressuur lopen.

Het veulen is correct, gezond en kan goed bewegen. Ze is erg hoogbenig en heeft een ontzettende chique uitstraling. Video's niet beschikbaar, je bent welkom om haar te komen bekijken. Goed tehuis waarbij ze de kansen krijgt in de sport heeft de voorkeur, dan is de prijs nog bespreekbaar. 

Stamboom

Vader Zackorado
kampioenshengst
Vader van vader Zack
Grand prix dress.
v.v.v. Rousseau
preferent
m.v.v. Orona
prest ster IBOP(drs) pref
Moeder van vader Roxana
v.m.v.
m.m.v. Rosanna
Elite
Moeder Jazzmine
staatspremie
Vader van moeder Jazz Rubin
PSG/Inter I
v.v.m. Jazzman
aangew. verr. kwpn
m.v.m. Royal Rubina
Elite
Moeder van moeder Finlay
v.m.m. Fidermark
grand prix
m.m.m. Kentucky