We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


GERESERVEERD
Hierbij staat mijn ontzettend lieve E-pony te koop. Zijn naam is King Hartou, met als roepnaam: Hartoe. Hij is L1 dressuur bij de paarden en B springen bij de pony's. Beide klasseringen met winstpunten. Hij loopt netjes zijn proef en is fijn in de aanleuning. Met springen weigert hij vrijwel nooit. Hij gaat ook graag op een ontspannen buitenrit. Dit kan hij goed in de groep maar ook alleen. 

Ik heb hem sinds zijn derde en in alle rust doorgereden waardoor hij de fijne pony is die hij nu is. Hij leert ontzettend snel, zo zijn we nu ook al bezig geweest met oefeningen van het M1 dressuur. Hij is altijd mee geweest naar de clublessen, en ook hierbij is hij ontzettend braaf. Verder is hij een ontzettende knuffelpony die veel van aandacht houdt. 

Kortom, een super stoere en lieve allround pony, met veel potentie voor de toekomst in het springen en de dressuur. 

Hartoe wordt verkocht met de afspraak dat ik het recht van eerste koop zal hebben. Hij gaat weg omdat ik ga studeren. Het liefst zoek ik iemand die een pony zoekt voor een periode van 6-8 jaar. bijvoorbeeld omdat zij of hij dan ook overgaat naar de paarden of zelf gaat studeren. Ik heb de nadrukkelijke wens om hem in de toekomst weer terug te kopen. Het heeft dan ook mijn voorkeur dat hij verkocht wordt met de afspraak, of anders de intentie dat ik na mijn studie weer in de gelegenheid kom om hem terug te kopen.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.