We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Sayana Du Renard -

Adorabel merrieveulen van Kjento (Negro x Jazz) x Sunny Boy (Sandro hit x Donnerhall) geboren op 14/04/2020. Afkomstig uit een gerespecteerde moederlijn met meerdere nakomelingen in de hogere dressuursport.

Sayana is een modern bewegend veulen met veel afdruk en lossigheid en ontving recent de oldenburg veulenpremie.

Moeder Sanktina II bracht nakomelingen van onder andere Desperados (verkocht naar Oostenrijk); Ampère (verkocht op veiling te Verden); Fidertanz (M-niveau in Duitsland), ... en is momenteel drachtig van verrichtingskampioen Las Vegas.

Zowel veulen als moeder zijn te koop en meerdere paarden uit de moederlijn zijn te bezichtigen bij ons. Halfzus Sanktina III (v Sir Donnerhall) bracht reeds een intermediaire I paard en heeft momenteel een Jameson RS2 merrieveulen aan het been.

Kortom een buitenkans voor de fokker die opzoek is naar een interessante bloedlijn als uitbreiding of de ruiter die wil investeren in een toekomstig sportpaard.

Stamboom

Vader Kjento
Vader van vader Negro
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Jazz
m.m.v.
Moeder Sanktina II
Vader van moeder Sunny Boy
v.v.m. Sandro hit
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Quattro
m.m.m.