We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop een mooie PRE.

Wegens het niet hebben van de juiste klik verkoop ik met spijt in mijn hart mijn lieve Pre ruin Soberbio AM.Ik heb Soberbio 3 jaar geleden op zijn 10 jarige leeftijd gekocht en hem laten ruinen.

Soberbio is een sensibel paard dat een stokmaat heeft van 1.57 officieel gemeten door de KNHS.Soberbio is een lief, aanhankelijk paard die knuffelen en poetsen heerlijk vind. Hij staat dan ook stil en kinderen kunnen hem heerlijk poetsen en eindeloos vlechtjes maken in zijn volle bos manen en dikke staart.Soberbio is licht om te rijden.

Ik heb verschillende dingen met hem gedaan. Zo hebben we een trektocht gemaakt, zijn er verschillende keren naar het strand geweest (dit vindt hij super leuk, hij gaat zo het water), heeft hij meegedaan aan schrik training en kan hij zowel alleen of in een groep mee naar het bos.

Soberbio is trailer mak. Zeer braaf tijdens het scheren en bij de hoefsmid. Hij staat momenteel vierkant op ijzers. Soberbio heeft altijd zijn jaarlijkse inentingen gehad en gaat ook altijd 1 keer per jaar naar de tandarts.

Soberbio is uitgebracht in de klasse B + 6 winstpunten.Hij is leergierig en licht op de hand te rijden. Ook is hij braaf op vreemd terrein.Soberbio beheerst de zijgangen en schouder binnenwaarts.

Hij vind het stilstaan bij het opstappen soms lastig, maar als je zit, is er verder geen probleem en rij je zo weg,..Ik denk daarom dat hij niet geschikt is voor beginnende ruiters.
De vraagprijs is tussen de € 8.000,- / € 9.000,-

Stamboom

Vader LLORRI II
Vader van vader Nene XVII
v.v.v. Ultimado
m.v.v. Nena VII
Moeder van vader Espanola XXIX
v.m.v. Garbosa L
m.m.v. Furiosa XX
Moeder Fiori
Vader van moeder Garbosa L
v.v.m. Atrevido XII
m.v.m. Garbosa XXI
Moeder van moeder Airosa XXII
v.m.m. Lejano
m.m.m. Hermosa VII