We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ik heb besloten Bloody Mary te houden, bedankt voor alle belangstelling en mijn excuses dat ik niet iedereen heb geantwoord.

Ik ben op zoek naar het perfecte huisje voor mijn lieve 6 jarige merrie (roepnaam: Bloody Mary). 

Ik heb Bloody Mary in 2018 gekocht en daarna is zij twee maanden weggeweest om beleerd te worden. Aangezien ze een gevoelige merrie is, werd dit met veel rust en liefde gedaan. Bloody Mary heeft geen stap verkeerd gezet (niet gebokt, niet gesteigerd, het niet op een rennen gezet) en ondanks haar onzekerheid heeft zij alles in de strijd gegooid. Ze ontwikkelde een hechte vertrouwensband met de man die haar heeft ingereden. Helaas had ik op het moment dat zij het inrijd proces had voltooid noch de faciliteiten, noch de tijd om haar verder op te pakken. In april 2019 heb ik haar gedekt met mijn eigen hengst en zij was in 1 keer drachtig. April 2020 heeft zij een prachtig palomino merrieveulen gegeven. Ik acht haar echter niet geschikt als fokmerrie, omdat ze alles geeft aan haar veulen. Ze was erg vermagerd; gelukkig heeft vol gras en veel merriebrok goed gedaan. Bloody Mary staat in mijn kudde op de wei (24/7, zomer en winter) en doet dit heel goed, een sociale merrie. Ze is zover mijn kennis rijkt, kerngezond, maar heeft wel een gebrek. Ze heeft in allebei haar achterbenen last van krambeen. Met rijden zijn hier geen nadelen aan ondervonden, maar het is uiteraard wel iets waar rekening mee gehouden moet worden. Bekappen is dan ook iets wat met veel geduld gedaan moet worden. Ze heeft geen stalgebreken.

Bloody Mary is echt een knuffelkont en kruipt het liefst in je broekzak. Ik verkoop haar dan ook alleen bij een heel goed gevoel. Een plekje waar ze sowieso de wei op kan met andere paardenvrienden en waar ze paard mag zijn. Iemand met ervaring, rust en veel liefde, die bekend is met grondwerk/ natural horsemanship en die op zoek is naar een paardje tot de dood elkaar scheidt. Ben jij die persoon en wil jij eens komen knuffelen met deze knappe dame? Schroom niet om mij een bericht te sturen!

Ik heb geen filmpje, u kunt altijd vrijblijvend komen kijken naar haar geweldige gangen.

Stamboom

Vader Antango
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Stedinger
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.