We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te Koop:
Vrijstaande woning met grote loods van ruim 680 m2 op prachtig terrein van ruim 16.000 m2 met alle faciliteiten aanwezig voor de paardenliefhebber! 
NIET AGRARISCH!Kort samengevat:- vrijstaande woning van 524 m3- grote loods voor zeer veel doeleinden geschikt- geheel omheind terrein- drie weilanden- 5 paardenstallen- verlichte rijbak  (stapmolen ter overname) aanwezig- oppervlakte totaal 16.470 m2.

Indeling woning: Het woonhuis is heel goed bewoonbaar en functioneel maar behoeft op een aantal punten renovatie.
Begane grondhal/entree met meterkast, gesloten keuken met eenvoudige keukenopstelling, bergkast en toegang naar de provisiekelder, woonkamer, portaal, eenvoudige badkamer met ligbad, toilet, vaste wastafel en aansluitingen voor het witgoed, berging/achterportaal met opstelling c.v.-ketel.

1e verdieping: Drie ruime slaapkamer en badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en hangtoilet.

2e verdieping: Vlizotrap naar bergzolder-  Combi-ketel: Nefit excellent ecomline HR ketel 2003- de spouw van de woning is in 2010 nageisoleerd- aansluiting glasvezel is aangevraagd. 

Loods: Aan de voorzijde van de loods is een multifunctionele ruimte gemaakt. Deze is voorzien van een woonkamer/tuinkamer met open keuken, douche ruimte met douche, vaste wastafel en toilet. Er is een vast trap naar naar een slaap vliering. Deze multifunctionele ruimte heeft een eigen c.v.-installatie. De ruimte is ideaal te gebruiken als mantelzorgwoning, tijdelijke woning (indien u bijvoorbeeld het woonhuis zou willen opknappen), bed & breakfast, kantoorruimte of extra woonkamer/tuinkamer. Combi-ketel: AWB Thermo Elegance 2013- loods is voorzien van krachtstroom. Het dak van de loods in in 2011 voorzien van nieuw dak, sandwichpanelen van 4 cm dik. Op dit dak liggen 24 zonnepanelen.

Vervolgens bevindt zich in de loods:- grote garage van 7 x 12,65 meter, met rolpoort van 2,10 meter hoog- schuur van 18,16 x 12,65 meter, met ook een rolpoort van 2,10 meter hoog- twee gedeelten van ca. 7 x 12,65 welke binnendoor met elkaar verbonden zijn en loopdeur naar buiten- stallen van totaal ca. 14 x 10 meter met daarin 5 paarden boxen, zadelkamer en wasplaats, met aan de achterzijde een rolpoort van 3,60 meter hoog- aansluitend een open schuur van ca. 12 x 10 meter- grondwaterpomp.

Buitenterrein: Het perceel is geheel omheind met duurzaam hekwerk. Rondom de woning is verharding aangebracht en twee terrassen middels natuursteen. De tuin van de woning heeft een gazon, beukenhaag rondom en leibomen. Er zijn drie weilanden, een rijbak met verlichting  (nog niet geplaatste stapmolen ter overname). Aan de voorzijde is het pand bereikbaar via oprijlaan afgesloten met automatische poort.


PRIJS OP AANVRAAG!!