We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze bloedmooie drie-jarige PRE (ANCCE) goedgekeurde hengst heeft een interessante bloedlijn en is daarom samen met zijn prachtige kleur, blauwe ogen  en volle manen interessant voor de fokkerij! Het paard is net onder het zadel en pakt super op.  Hij heeft een gouden karakter en mooie typisch Spaanse gangen met veel kracht. Momenteel word hij rustig aan doorgereden.

Ik ben zelf half juli bij de hengst wezen kijken en rijden toen hij nog maar voor de tweede week onder het zadel was. Het is echt een paard met een gouden karakter. Hij maakt je aan het lachen, is vriendelijk, rustig en nu al super braaf. Onder het zadel voelt hij comfortabel en veilig.

De hengst is interessant voor de fokker met interesse in PRE, kleur of in het combineren van PRE met warmbloed. En met zijn super karakter, beweging en uitstraling is het ook een absolute eye-catcher voor de camera of in de ring.

Wil je meer informatie over het paard zoals zijn stamboom, filmpjes en foto's? Stuur mij dan gerust een Whatsappje via +31 (0) 618521667

Het paard staat in Spanje, transport kan geregeld worden.

Prijscategorie: 15.000-25.000

Stamboom

Vader Vandalo RA
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.