We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kind of Magic is een zeer charismatische ruin welke beschikt over drie goede gangen. Hij heeft een zeer goede stap, een leuke draf en een bergopwaartse galop. Hij is makkelijk te rijden en licht in de hand. Het is een paard met zeer veel zelfvertrouwen. Hij kan veel verdragen en is totaal niet kijkerig. Daarom is hij ook geschikt voor de beginnende of onzekere ruiter. 

Hij loopt momenteel op B/L-niveau maar heeft alle potentieel in huis om het goed te gaan doen in de hogere dressuursport. Hij is net voor zijn 4 jaar zadelmak gemaakt en heeft daarna een tijdje op de wei doorgebracht wegens tijdsgebrek. Nu loopt hij terug enkele weken onder het zadel en heeft de draad gelijk terug goed opgepakt. 

Zijn moeder Ramazotti heeft onder mijzelf op Prix St. Georges niveau gelopen en meerdere titels behaald in haar dressuurcarrière. Vader Lord Leatherdale heeft al voor meerdere toppaarden gezorgd in de dressuurwereld.

Qua karakter is Magic een zeer vrolijk paard te noemen. Hij is super lief en aanhankelijk.
Ook naar andere paarden toe is hij zeer lief.

Verder is Magic super braaf op wandeling, tijdens transport, bij de dierenarts/hoefsmid/tandarts.
Stamboom

Vader Lord Leatherdale
Vader van vader Lord Loxley
v.v.v. Lord Sinclair
m.v.v. Weltlady
Moeder van vader Fairless P
v.m.v. Ferragamo
m.m.v. Alma
Moeder Ramazotti
Vader van moeder Livingstone
v.v.m. Landgraf
m.v.m. Sennerin
Moeder van moeder Milottie
v.m.m. Pavarotti vd Helle
m.m.m. Gibottie