We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer aansprekend hengstveulen!

Indian Rock X Gribaldi X Welthit II x Elcaro.

Deze prachtige hengst komt uit een zeer goede stam met enorm veel potentie voor de sport en fokkerij. Beweging, maat, karakter en de wil om te werken hebben ze allemaal. 

Moeder Brown Sugar heeft zich bewezen in sport en heeft ZZ zwaar gelopen met scores van 69%. ook staan de volgende predicaten achter haar naam; ELITE, D-OC, SPORT - DRES, IBOP -  DRESS. 

Vader is de wel bekende Indian Rock die Emmelie Scholtens aan het klaar maken is voor de Grand Prix. Deze hengst komt uit de preferente merrie Crisjena die NMK Kampioen werd in 2010. Uit deze lijn komen vele sport kinderen. 

Zus; (Uphill X Gribaldi  X Welthit II x Elcaro) 1,70 ELITE, IBOP - DRESS. M2 DRESS
Deze uphill is de eerste dochter uit Brown Sugar en wordt klaar gemaakt voor het zwaardere werk. Van deze merrie zijn al nakomelingen.( in eigendom)

Broer; Chippendale x Gribaldi is als 3 jarige verkocht naar spanje .
Broer; Desperado x Gribaldi is als veulen verkocht naar Belgie.

Volle broer van Brown Sugar heeft het tot de 2e bezichtiging geschopt bij het KWPN en is later goed gekeurd als dekhengst bij het AES stamboek. Deze hengst heeft ZZ dressuur gelopen en heeft ook een Prok certificaat erbij. 

Voor meer informatie en filmpje Cindy Boere 0655757270

Beller is sneller!


Stamboom

Vader Indian Rock
Vader van vader Apache
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Crisjena
Preferentt, IBop dress
v.m.v. Vivaldi
m.m.v.
Moeder Brown Sugar
Elite, sport, DO-C, IBOP- dress, ZZ-Z Dress
Vader van moeder Gribaldi
v.v.m. Kostolany
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Welthit II
m.m.m.