We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Verkocht!!!

leuke 9 jarige ruin 

Quinn is een engels volbloed van circa 1.65. Hij is erg leergierig, niet ril of sensible en mag graag aan het werk. Quinn heeft nette basis gangen en heeft een goede basis training gehad en zou zo een b proefje kunnen lopen, ook mag hij graag een sprongetje maken. 

Wel heeft hij uitdaging nodig in zijn training anders kan hij wat ondeugend worden wat zich uit in drammerig gedrag met opzadelen of zelf zijn eigen bak oefeningen te gaan bedenken wijken, mini bokje hupje hier is hij makkelijk doorheen te rijden. Hij heeft wel duidelijk consequente ruiter nodig dit hoeft geen doorgewinterde super ervaren ruiter te zijn maar wel iemand die hem durft te corrigeren. Hier wordt hij nu gereden door 12 en 14 jarige ruiter en die redden zich er prima mee. 

Hij zou prima allround overgangs paardje zijn voor jonge ervaren ruiter. Omdat hij niet sterk is met rijden, ril of sensible en makkelijk op de hulpen. 

Beginners zouden wel op met kunnen rijden maar wel onder begeleiding. Als hij daarnaast maar goede training krijgt wat hem wat uitdaging geeft.

Het is mogelijk om hem meerdere keren uit te proberen graag zelfs.

Ook is het mogelijk om hem te reserveren dat kost 125 euro per week en kun je hem zovaak als je wilt bezoeken en rijden dat mag zolang u maar wilt. 60% van betaalde bedrag wordt dan verrekend met aankoop bedrag ziet u er dan van de koop af dan bent u het geld kwijt.

Heeft u vragen bel gerust 0620275869
( ma t/m zo 09:00 tot 22:00)

Stamboom

Vader Acambaro ( GER)
Vader van vader Goofalik ( USA)
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Distinctly north ( USA)
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Queens Charm ( IRE )
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.