We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden:

Aansprekend hengstveulen van de fenomeen Vivino (x Rockefeller vd Zelm x Grosso Z). Veulen met een mooi front en voorkomen, goed achterbeen en is nergens bang voor! Gaat echt een heel fijn sportpaard worden!
Valtteri heeft een goedgekeurde halfbroer, Leandro H v. Henkie. Halfbroers/zussen worden gebruikt in de sport- en fokkerij. Zijn serieus bezig om dit lijntje uit te breiden. Meerdere nakomelingen zijn bij ons te bezichtigen! Moeder Uforie is SBS gefokt uit de Reina (Burga) stam merrielijn 8 fokfamilie 60 waaruit de goedgekeurde hengsten Metall, Johnson, Sultan, Eros en de sportmerrie Reine B komen. In de moederlijn vinden we o.a. Sport en Keur merries terug. Moedersvader Rockefeller van de Zelm is Grand Prix. Onder meer in het ZZ-licht, ZZ-zwaar en in de Lichte Tour werd hij Nederlands kampioen.Wordt alleen verkocht naar een adres waar hij alle mogelijke kansen gaat krijgen in de sport!

Alleen reageren bij serieuze interesse!
www.stobbenhoeve.com
0031630500437 (gelieve te whatsappen)
stobbenhoeve@outlook.com

Stamboom

Vader Vivino
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Rockefeller van de Zelm
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.