We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze prachtige merrie is een ontzettend harde werker! Van dressuur op Z1 niveau, springen, schriktraining tot aan een buitenrit deze merrie kent het allemaal. 

De merrie zoekt een maatje die graag met haar verder wilt leren, zowel in de ring als lekker thuis in de bak. In de merrie zelf zit nog wel wat werk naar verfijning tijdens het rijden. Wegens haar afstammeling is ze niet geschikt voor een beginnende en/of angstige ruiter/amazone. Ze wilt graag voor je werken en heeft ook een werkwillig karakter. Ze is goed aan de hulpen en heeft een ruiter nodig die weet wat ze wil tijdens het rijden. De merrie denkt goed met je mee en vind het leuk om nieuwe oefeningen te leren kennen! 

Ze is een nakomeling van de hengst Voice. (Voice X Jazz) geboren in 2009 (11 jaar) en is 167 cm. Ze is een ontzettend lief paard waar je echt een band mee kan opbouwen! Tevens is ze een echt plaatje om te zien in de ring ! 

Ik heb haar zelf gestart in het M2, de merrie mag zelf Z1 starten. In het springen heb ik haar zelf niet uitgebracht maar hier is ze wel mee bekend! 

Alleen of met een groep kan ze op buitenrit, wel wordt ze hier erg enthousiast van en wil ze overal even kijken! Een beginnende of angstige ruiter is niet geschikt om met de merrie op buitenrit te gaan. 

De merrie heeft geen eerdere veulens gehad, wel zou ze door haar afstammeling en goede gangen hier geschikt voor zijn! 

Verder is ze makkelijk op de trailer te laden en staat netjes tijdens de reis stil. 

Filmpje kan via whatsapp verstuurd worden! 
Verdere informatie, kunt u gerust een appje sturen of even bellen naar: 0654363095 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.