We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na wikken en wegen hebben wij besloten om mijn 15 jarige KWPN ruim te verkopen wegens het niet zijn van een passende combinatie.

Amondo is een enorm knap zwart paard, en een uitstekende springer. Hij sprong met zijn vorige eigenaar met gemak 1.40 meter, ook liep hij met de vorige eigenaar in het M2 dressuur. 

Amondo heeft 12 jaar lang bij dezelfde eigenaar gestaan, echter is er in de laatste 2 jaar weinig met hem gedaan, ik heb hem sinds 3 maanden weer opgepakt. Het is een fijn paard om te rijden, welke niet snel schrikt of opzijspringt. Ook werkt hij heel graag voor je. Amondo is daarin tegen wel alleen te rijden met een vriendelijke hand, dus op weinig druk.

Amondo is enorm lief in de omgang en een echt knuffelpaard. Hij is wel erg gehecht aan een groepsgenootje en vindt het niet fijn om alleen gelaten te worden. 

Amondo is in juni naar de tandarts geweest en in juli naar de osteopaat. Wordt altijd netjes ontwormd en geent. 

Braaf bij de hoefsmid, tandarts en dierenarts. Gemakkelijk trailer te laden en braaf met wassen

Kortom een super fijne allrounder waar een passende ruiter nog jaren van kan genieten. Amondo is niet geschikt voor een beginnende ruiter. Mocht je geintresseerd zijn hoor ik het graag, en kunt u altijd een berichtje of whatsappje sturen naar 0641837085. 

De vraagprijs is €6.250 en eventueel tegen meerprijs is er een fijn passend Rosner springzadel en kentaur dressuurzadel over te nemen. Eventueel tegen meerprijs ook zijn dekens en hoofdstel. 

Amondo gaat alleen naar een goed huisje! Rijfilmpjes kunnen worden opgevraagd.Keuren mag, kosten koper! Meerdere keren proefrijden is ook geen enkel probleem.

Stamboom

Vader Haarlem
Vader van vader Voltaire
v.v.v. Furioso II
m.v.v. GOGO Moeve H
Moeder van vader Berdieta
v.m.v. IRCO POLO
m.m.v. MEDIETA
Moeder Ulaika
Vader van moeder Gribaldi
v.v.m. Kostolany
m.v.m. Gondola II
Moeder van moeder Laika
v.m.m. Purioso
m.m.m. Helaika L